
Q. How many staff members can be on a team 

bench when at events? 

 

A. By rule 4.1.1, Page 15 of Domestic completion 

book. 

 

a. Players are the team members on the team 

court. Substitutes are team members in 

uniform who are not in the starting line-up of 

the set. 

b. A team may consist of a maximum of 15 

players and five coaches/staff personnel. 

 


